Search results for:
No result found! Try with different keywords!
Advertisement
YOGA NIDRA TEACHER TRAINING-KHA O TO GIO VIN YOGA NIDRA

YOGA NIDRA TEACHER TRAINING-KHÓA ĐẠO TẠO GIÁO VIÊN YOGA NIDRA

Jun 12, 2022 - Jun 12, 2022

YOGA NIDRA TEACHER TRAINING-KHÓA ĐẠO TẠO GIÁO VIÊN YOGA NIDRA

Time Sun Jun 12 2022 at 01:00 pm

(add to calendar)

La vie est belle - Nam Cát tiên, Svay Rieng, Cambodia

Advertisement

YOGA NIDRA TEACHER TRAINING-KHÓA ĐẠO TẠO GIÁO VIÊN YOGA NIDRA, 12 June | Event in Svay Rieng | AllEvents.in YOGA NIDRA TEACHER TRAINING-KHÓA ĐẠO TẠO GIÁO VIÊN YOGA NIDRA
[English hereunder]

Yoga Nidra là đặc sản và viên ngọc quý cho sức khỏe tinh thần được khám phá, nghiên cứu và phát triển bởi trường Bihar School of Yoga. Yoga Nidra cũng là hệ thống phương pháp tiếp cận cổ xưa mang lại sự thư giãn thể chất, tình cảm và tinh thần thông qua một tư thế duy nhất: tư thế thư giãn Shavasana. Khóa đào tạo giáo viên Yoga Nidra là cơ hội hiếm có để học cách giảng dạy từ Swami Yogaratna với gần 40 năm kinh nghiệm giảng dạy và nghiên cứu Yoga Nidra.

Khóa học dành cho bất cứ ai yêu thích nghiên cứu và tìm hiểu sâu hơn yoga nidra khi:

* Có ít nhất 1 năm tự thực hành yoga nidra thường xuyên nghiêm túc,
* Có ít nhất 2 năm thực hành thiền thường xuyên nghiêm túc
* Có mong muốn được thực hành sâu hơn và chia sẻ món quà này với người khác.
* Đang là người hướng dẫn thiền hoặc giáo viên yoga là một lợi thế

Học viên tham gia khóa học và hoàn thành các bài tập và dự án khóa học được cấp chứng chỉ theo tiêu chuẩn của YOGA ALLIANCE UK.

CHƯƠNG TRÌNH

Học viên được trải nghiệm cũng như tìm hiểu sâu về Yoga Nidra, học cách sử dụng giọng nói và hướng dẫn, thiết kế và tự làm Yoga Nidra CD của riêng mình.

200 giờ - 4 tuần học bao gồm:

* Yoga Nidra nền tảng
* Yoga Nidra tự thực hành
* Yoga Nidra nâng cao
* Yoga Nidra cho đối tượng đặc thù: người lớn, trẻ em, v.v hay những mục đích khác nhau: nhận thức và phát triển bản thân, trị liệu, giảm đau phục hồi, v.v
* Triết lý Yoga Nidra
* Nghệ thuật hướng dẫn và thực hành hướng dẫn Yoga Nidra
* Phát triển lời dẫn Yoga Nidra
* Lựa chọn chuyên môn hướng dẫn Yoga Nidra
* Nghiên cứu sâu hơn về chuyên môn hướng dẫn

Dự án thực hành của học viên:

* Thực hành các buổi dạy của lớp Yoga Nidra nền tảng
* Viết hoàn chỉnh 1 bài hướng dẫn Yoga Nidra
* Dạy các hình thức lớp khác nhau
* Làm bản ghi âm/CD cho học viên của mình tự thực hành
* Chia sẻ triết lý Yoga Nidra

Để tạo sự cân bằng và năng lượng tốt nhất, khóa học có những thực hành hàng ngày:

* Asana, Pranayama
* Thiền
* Các kỹ thuật thanh lọc Shatkarmas
* Chanting & Satsang
* Karma Yoga (1 giờ/ngày)

THỜI KHÓA HÀNG NGÀY

5:00 am: Thiền ngồi / Thiền hành
6:00 am: Chanting
6:30 am: Asana, Pranayama
8:00 am: Ăn sáng im lặng
9:00 am: Karma Yoga
10:30 am: Triết lý Yoga Nidra
12h:30 pm: Ăn trưa im lặng và nghỉ trưa
2:30 pm: Thực hành Yoga Nidra
4:30 pm: Tự học/thực hành cá nhân
5:30 pm: Ăn tối nhẹ im lặng
7:00 pm: Satsang/Chanting/Thiền
8:30 pm: Thực hành cá nhân/Đi ngủ

ĐÓNG GÓP TÀI CHÍNH

Để mang lại cơ hội phát triển cá nhân cho mọi người ở những hoàn cảnh kinh tế khác nhau, thay vì để phí cố định, khóa học để chi phí gợi ý và người tham gia tự quyết định mức đóng góp theo khả năng tài chính.
Với khóa học này mức phí gợi ý là 28,000,000 đồng. Mức gợi ý này là mức đóng góp trung bình, nếu có khả năng tài chính bạn có thể đóng góp nhiều hơn, hoặc ít hơn nếu tài chính hạn hẹp. La Vie Est Belle hoạt động dưới tư cách một doanh nghiệp với bổn phận và trách nhiệm đầy đủ với pháp luật. Sự hào phóng và chung tay của mỗi cá nhân giúp tăng hiệu quả và sự lan tỏa gieo mầm bình an và trí tuệ. 50% đóng góp từ khóa học sẽ gửi tới Đạo tràng Shankar Prasad nơi Swami Yogaratna sáng lập - giảng dạy và đồng thời đóng góp cho trường học phi lợi nhuận cho trẻ em làng Muddu ở Goa, Ấn Độ (trường học này cũng do Swami Yogaratna sáng lập nằm trong khuôn viên của Đạo Tràng).

VỀ GIẢNG VIÊN

SWAMI YOGARATNA SARASWATI

Swami Yogaratna Saraswati được đào tạo trở thành sannyasin - thầy tu yoga từ trường Bihar Shool of Yoga - được sáng lập bởi Swami Satyananda Saraswati - đệ tử trực tiếp của Swami Sivananda ở Rishikesh. Swami Yogaratna thụ giáo Swami Niranjanananda - người hiên vẫn là Thầy của cô.

Swami Yogaratna sinh ra ở Paris và lớn lên ở Ấn Độ, ba mẹ cô là người Australia. Cô học trung học ở Bombay, sau đó cô theo học nghệ thuật, giáo dục và ngôn ngữ học ở Australia. Sau khoảng thời gian nghiên cứu, làm giáo dục, cô phát tâm dành toàn bộ thời gian cuộc đời mình cho hành trình tâm linh. Năm 1984, cô theo học ở Bihar School of Yoga, Atma Darshan Yogashram và nhận "sannyasa diksha" vào năm sau đó.

Cô được đào tạo bài bản về tất cả hệ thống phương pháp truyền thống của trường Bihar: yoga, yoga nidra, thiền, yoga trị liệu và tâm linh Ấn Độ. Cô là một "a sannyasin sevak" ở ashram suốt hơn 20 năm, hỗ trợ điều hành ashram, làm trị liệu yoga và tư vấn tâm linh, đồng thời tổ chức các lớp học cho các đối tượng khác nhau bao gồm cả cá nhân và tổ chức. Cô hướng dẫn các khóa đào tạo giáo viên Yoga, biên tập tạp chí Atmabha của ashram, và thành lập dự án trồng rừng ELA.

Năm 1997, cô trở lại Bihar Yoga Bharati - trụ sở chính của Ashram ở Munger, cũng là trường đại học Yoga đầu tiên trên thế giới. Năm 2004, cô về lại Atma Darshan Yoga Ashram ở Bangalore và ngay sau đó cô được ban phước lành từ Guru để trở thành một sannyasin độc lập với Bihar School of Yoga.
Kể từ đó, Swami Yogaratna dạy các chương trình Yoga trên khắp Nam Ấn Độ và nước ngoài. Cô đã dành vài năm để phát triển các trung tâm và phòng ban chuyên môn tập trung vào việc kết hợp kiến thức yoga với chữa bệnh tự nhiên, Ayurveda và công việc nhân đạo.

Hạnh nguyện của Swami Yogaratna là giúp mọi người giảm bớt đau khổ và phát triển bản thân thông qua nhận thức và khoa học về Yoga. Cô cung cấp các lớp học cho các cá nhân, tổ chức và hướng dẫn giảng dạy tại Shankar Prasad Ashram nơi cô sáng lập và phụ trách.
Cô được đánh giá đặc biệt ở tài năng hướng dẫn Yoga Nidra ,Thiền theo truyền thống Tantras, Yoga Trị liệu, Yoga cho trẻ em, các kỹ thuật cao hơn của Chakra Sadhana, Kundalini yoga và nhiều phương pháp khác, bao gồm satsangs và kirtan.

MANGALA PHUC LE THANH

ĐƠN VỊ TỔ CHỨC

SHANKAR PRASAD ASHRAM
Shankar Prasad Ashram là một đạo tràng ở Gokarna, Karnataka, Ấn Độ. Đạo tràng cung cấp các lớp học yoga, yoga nidra, yoga trị liệu, thiền, các khóa đào tạo giáo viên. Đạo tràng cũng vận hành một nông trại hữu cơ và trường học phi lợi nhuận cho trẻ em làng Muddu, Goa, Ấn Độ.

XỨ SỞ LA VIE EST BELLE
La Vie Est Belle là một karma school không gian giáo dục tinh thần hỗ trợ người tham gia trải nghiệm thiên nhiên bên trong và ngoài mỗi chúng ta thông qua những hoạt động trải nghiệm như thực hành thiền, yoga, sáng tạo nghệ thuật biểu đạt, kết nối với bản thân - con người - thiên nhiên, và sống một lối sống giản dị, sẻ chia, hòa hợp và tự chủ. La Vie Est Belle tổ chức: các hoạt động hàng ngày, khóa học hàng tháng, khóa đào tạo giáo viên và không gian tổ chức cho những sự kiện mang cùng giá trị.

* Thời gian: 12/6 - 10/7/2022
* Địa điểm: Xứ Sở La Vie Est Belle, Nam Cát Tiên, Đồng Nai
* Ngôn ngữ: Tiếng Anh, Tiếng Việt

ĐỂ ĐĂNG KÝ
Bước 1: điền vào đơn này: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7CsIyFuoJccODun5yit5RnSwCzqYuoAKeQa83y31yhP84Sw/viewform
Bước 2: nhận email xác nhận và chuyển khoản học phí
Bước 3: nhận thông tin tài liệu chuẩn bị và đi học

-------------------------------------------------------------------

INTRODUCTION
Yoga Nidra is the hallmark of Bihar School of Yoga and the most popular and enjoyable relaxation meditation, Yoga Nidra Teachers Training is a rare course and an ideal opportunity to learn how to teach it well from Swami Yogaratna, who has over 30 years experience in teaching Yoga Nidra. It is for those who love Yoga Nidra and would like to share this gift with others. Those who complete the course and all assignments successfully will receive a Certificate accredited with YOGA ALLIANCE UK.

✨ ITINERARY
Gain a deeper experience and understanding of Yoga Nidra, learn how to use your voice, give a course, and plan and make your own Yoga Nidra CD. For experienced practitioners of 1+ years who desire to deepen their practice and teach to others.

200 hrs – 4 weeks Yoga Nidra Teachers Training include:

• Yoga Nidra Foundation
• Yoga Nidra Self Practice
• Advanced Yoga Nidra
• Yoga Nidra – Philosophical aspects
• Yoga Nidra - How to teach
• Yoga Nidra - Your personal choice of teaching focus (adults, children, personal development, or as a therapy for mental issues or pain management)
• Research and study of teaching focus

Student’s Assignment and Project:
• Practice teaching sections
• Write a full Yoga Nidra script
• Teach different forms of Yoga Nidra
• Make a CD / Recording for your students to practice
• Prepare and give a talk on theoretical aspects of Yoga Nidra

Recommended for balanced sadhana:
• Asana, Pranayama, Meditation
• Chanting & Satsang
• Karma Yoga (1 hour per day required)

✨ DAILY SCHEDULE
5:00 am: Silent meditation
6:00 am: Chanting
6:30 am: Asana, Pranayama
8:30 am: Silent Breakfast
9:00 am: Karma Yoga
10:30 am: Yoga Nidra Theory Class
12h:30 pm: Silent Lunch & Rest
2:30 pm: Yoga Nidra Practice
4:30 pm: Personal Sadhana / Assignments
6:00 pm: Light Silent Dinner
7:30 pm: Satsang/Chanting/Meditation
8:30 pm: Personal practice/ Sweet dreams

✨ TIME: 12/6 - 10/7/2022
✨ LOCATION: Xu So La Vie Est Belle, Nam Cat Tien, Dong Nai.
✨ LANGUAGE: English, Vietnamese
✨ REQUIREMENT:
For experienced practitioners who desire to deepen their practice and teach to others. You're qualified to join us when having a minimum one year of daily practice of yoga nidra and two years practice of meditation. You have great advantage when being a yoga or meditation teacher.

✨ FINANCIAL CONTRIBUTION
To make sure the well-being activities come to different people at different financial situations, La Vie Est Belle doesn't have a fixed fee you have to pay. For your indication of figures, average contribution suggested for each person for the course is 28,000,000 dong. You can pay more or less up to your willingness and your financial capability. 50% of the course income will go to Swami Yogaratna’s Shankar Prasad Foundation and the charitable play school for children Muddu in Goa, India, which is also founded by Swamiji.

✨ ABOUT THE TEACHERS
• SWAMI YOGARATNA SARASWATI
Swami Yogaratna Saraswati was trained as a sannyasin disciple of the Bihar School of Yoga (BSY), which was founded by Swami Satyananda Saraswati, a direct disciple of Swami Sivananda of Rishikesh. She has also been initiated by Swami Niranjanananda, the present guru.

Swami Yogaratna was born in Paris of Australian parents and raised in India. She went to school in Bombay, and went on to study art, education, and linguistics in Australia. After studying, working, and travelling, Swami Yogaratna committed her life to the spiritual quest. She joined the Bangalore branch of Bihar School of Yoga, Atma Darshan Yogashram, in 1984, and took sannyasa diksha the following year.

She received complete training in all forms of the Bihar school tradition of yoga, meditation, yoga therapy, and Indian spirituality. She served as a sannyasin sevak (voluntary service) in the ashram for over 20 years by assisting in the running of the ashram from top to bottom, giving therapy and spiritual counseling, and running classes for all manner of people and institutions. She conducted Yoga Teacher Training courses, edited the ashram spiritual magazine: ‘Atmabha’, and established a reforestation project ELA.

In 1997, she went to the mother ashram in Munger, which is the world’s first Yoga University: Bihar Yoga Bharati. In 2004 she returned to Atma Darshan Yogashram in Bangalore and soon after received her Guru’s Blessings to ‘be free as a sannyasin’, independent of the ashram. Since then, Sw. Yogaratna has given yoga programs all over South India and overseas. She spent several years developing specialized centers and departments focused on fusing yogic knowledge with naturopathy, Ayurveda, and humanitarian work.

Sw. Yogaratna’s aim is to help people relieve their suffering and develop themselves through the awareness and the science of Yoga. She offers individual and group classes and guidance at the Shankar Prasad Ashram, and she travels wherever requested for special programs.
She is particularly appreciated for her talent in leading Yoga Nidra (psychic sleep) and other Meditations from the tantras, yoga therapy, yoga for children, the higher techniques of Chakra Sadhana, Kundalini yoga and many others, including satsangs (talks) and kirtan (group singing).

• MANGALA PHUC LE THANH:
Phuc has the training background and has been facilitating mindfulness and classical yoga classes for 10 years. Phuc used to work 9 years as a trainer for a multinational company around Asia. After that she switched her career path to sustainability focusing on human and community development. Phuc uses movement expression, classical synthesis of yoga, meditation-mindfulness, and nature as approaches to help one reconnect with their own inner and outer nature. She loves to stimulate in each person love and beauty, helping people to realize their most vivid and authentic nature. Phuc is a long time student of Bihar School of Yoga in India, a Yoga Siromani certified by Sivananda Yoga International and Yoga Nidra Teacher certified by Yoga Alliance UK and Shankar Prasad Ashram (India). Phuc is the co-founder of La Vie Est Belle, she speaks Vietnamese, French and English.

✨ HOSTING ORGANIZATIONS

• SHANKAR PRASAD ASHRAM
Shankar Prasad is a spiritual retreat centre located near Gokarna, Karnataka, India. We offer yoga and meditation classes, run an organic farm, house a children's play school Muddu, and serve the local community however we can.
• XU SO LA VIE EST BELLE
La Vie Est Belle is a karma school for people to experience the outer and inner nature through experiential activities such as meditation, yoga, nature immersion, transforming art creation, leading a sharing simple life. We have daily activities and monthly retreats/courses and teacher training relating to the concept.

✨ TO REGISTER:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7CsIyFuoJccODun5yit5RnSwCzqYuoAKeQa83y31yhP84Sw/viewformAlso check out other Health & Wellness Events in Svay Rieng, Workshops in Svay Rieng.

Event Photos
Hosted by
About The Host: Không gian trải nghiệm Tự nhiên và hồn nhiên, Phụng sự và vô sự, Với: Yoga - Thiền - Nghệ thuật biểu đạt Và lối sống xanh tự chủ Nơi rừng Nam Cát Tiên
Website Link: http://www.tuoidep.land
Are you the host?
Nearby Hotels La vie est belle - Nam Cát tiên, Svay Rieng, Cambodia
Report a problem ?

Event Information

Date & Time

Sun Jun 12 2022 at 01:00 pm
Add to Calendar

Location

La vie est belle - Nam Cát tiên, Svay Rieng, Cambodia

Advertisement
Advertisement
Event Marketing